Hvorfor jobbe fra en iPad kan være din greie

Hvorfor jobbe fra en iPad kan være din greie

Tenk deg at du kan ta med kontoret ditt overalt – uten å måtte slepe på en tung laptop. Det høres nesten for godt ut til å være sant, ikke sant? Her kommer iPaden inn i bildet. Folk har snakket om å "jobbe smart, ikke hardt", og iPaden kan faktisk hjelpe deg med dette.

Det kule er at du ikke trenger en fancy datamaskin for å få unnagjort dine daglige oppgaver lenger. Mye av det vi gjør jobbmessig skjer online på tjenester som er like gode om de kjøres i nettleseren. Og iPaden? Den er super til akkurat det. Men så tenker du kanskje, hva hvis jeg trenger å skrive lange tekster eller jobbe med detaljerte regneark? Vel, med det nyeste iPad OS, kan du koble til et tastatur, en mus, og til og med en ekstern skjerm – plutselig virker det litt mer som en tradisjonell datamaskin, ikke sant?

iPaden har ikke bare blitt et verktøy for de som liker å ta notater eller skisser på farten, men også for de som ønsker friheten til å jobbe hvor som helst, men fortsatt ha muligheten til å sette seg ned og gjøre seriøst arbeid. Og med et batteri som holder koken lenger enn du kan, kan du ta den med ut, sette deg i parken, og virkelig endre opp din jobbhverdag.

Ting endrer seg, og måten vi jobber på er ingen unntak. Kanskje er ikke en iPad for alle, men for de som elsker fleksibilitet og enkelhet, kan det være en perfekt match. Og vet du hva det beste er? Ingen ser rart på deg om du drar den opp på kafébordet – det er nesten forventet nå til dags.

Tenk også på den "møtekulturturen" som er etablert etter pandemien. Mange møtes nå ofte via videosamtaler på Teams eller Zoom, og iPaden har jo ofte mye bedre kamera enn tradisjonelle bærbare pcer. Også mikrofonene er bedre, så dine kollegaer vil både høre og se deg bedre! Ganske kult.

Så, kanskje gi det en sjanse? Se om en lettvekter som iPaden kan gjøre jobbdagen litt lysere – og hvem vet, kanskje du finner din nye favoritt måte å jobbe på.

Vi i Recellit har et stort utvalg av iPads, både til de som trenger en enkel modell - og iPad Pro til de som skal jobbe med litt tyngre oppgaver slik som video/bilde redigering. Se under på utvalget vårt.

Tilbake til bloggen