Hva betyr de forskjellige graderingene?

Hva betyr de forskjellige graderingene?

Vi i Recellit.no kaster oss på trenden med å selge brukt, for vi velger å tenke nytt brukt! Mobiltelefoner er kommet for å bli, og det er for mange som en tredje arm. Det er helt nødvendig med en god nok mobiltelefon for å kunne ta del i de fleste aktivitetene og funksjonene i dagens samfunn. Men det behøver ikke alltid å være den nyeste, dyreste og flotteste mobilen av den grunn!

Veldig mange er nok klare over at prisen på de fleste nye mobiler blir høyere og høyere for hvert år som går. Vel, vi er her for å snu litt på det! 

"Men, jeg bytter jo min mobil nettopp fordi den er brukt og er dårlig" er det nok mange som tenker, og det er naturlig det! Men, er det sant? Ikke nødvendigvis. Våre telefoner går gjennom veldig grundige tester som utføres av profesjonelle. Hver enkelt mobil vil etter disse testene bli gradert i tre forskjellige klasser.  Felles for alle graderingene er at du gjør et trygt kjøp, og får det du betaler for. 

Noen lurer også kanskje på hvor lenge mobilene er brukt? Det varierer fra mobil til mobil. Noen har knapt vært i bruk (kanskje noen kjøpte en ny mobil og returnerte den innen angrefrist) mens andre kan ha vært i bruk lenger før den pusses opp og får et nytt liv. 

Ikke minst gir vi 2 års garanti på mobilene. Ja, du leste riktig! Mobilene våre holder høy standard til tross for at de tidligere har vært brukt. Hvis du likevel oppdager en feil med varen kan du ta kontakt med oss, for vurdering om mangelen dekkes av garantien og tilby eventuell reparasjon eller erstatte produktet.

Garantien dekker ikke skader som er selvpåført. Eksempler på skader som ikke dekkes er: klem- / slag- / vannskade eller normal bruks-reduksjon på batteriet. Ikke nøl med å kontakte oss hvis du har spørsmål!

Høres bra ut, men hvordan graderes mobilene da?

Alle mobilene gjennomgår en grundig kvalitetskontroll for å sikre at alle funksjoner fungerer som de skal, og at batterikapasiteten lever opp til forventede kvalitetskrav. Vi tilbyr 2 års garanti på alle våre produkter. Som du ser nedenfor vil alt vi selger være særdeles godt kvalitetssikret. 

  • Produktet er blitt profesjonelt rengjort.
  • Produktet er nullstilt, og alt innhold fra tidligere er blitt slettet.
  • Produktet er ikke sperret til noen mobiloperatører.
  • Ingen større riper, sprekker eller skader i skjerm.
  • Batteriet er testet og i god stand. For mobiler og nettbrett skal kapasiteten være mer enn 80%. Hvis ikke vil batteri bli byttet.
  • Alle telefonens funksjoner fungerer som de skal

Okei, hva er de forskjellige graderingene?

Som ny

En mobil med gradering “Som ny" er den beste graderingen, og har et utseende som fremstår som ny. Mobilen har ingen betydelig synlige riper eller merker.
Det garanteres at batterikapasiteten er på mellom 80-100%. Batterier som ikke lever opp til kvalitetskravene har blitt byttet ut.
Produktet ellers er teknisk sett tipp topp. Alle knapper og funksjoner er testet og fungerer som de skal.

Veldig pent brukt

Et mobil med gradering “Veldig pent brukt” er nesten like bra som ny, men den har et utseende som fremstår veldig fint, dog har mobilen noen små tegn til bruk. Kan ha mindre synlige riper eller merker.
Det garanteres at batterikapasiteten er på mellom 80-100%. Batterier som ikke lever opp til kvalitetskravene har blitt byttet ut.
Produktet er teknisk sett tipp topp. Alle knapper og funksjoner er testet og fungerer som de skal.

Pent brukt

En mobil med graderingen “Pent brukt” er den laveste graderingen vi har, men er ikke et dårlig kjøp av den grunn!  Utseende som fremstår fint, men med noe mer tegn til bruk. Noe slitasje på produktet, men ikke noe som vil påvirke bruken.
Det garanteres at batterikapasiteten er på mellom 80-100%. Batterier som ikke lever opp til kvalitetskravene har blitt byttet ut.
Mobilen er teknisk sett tipp topp. Alle knapper og funksjoner er testet og fungerer som de skal.

Gi det en sjanse, tenk nytt brukt!
Tilbake til bloggen